Sticlă și pahare pentru cerere nași+Inimă cu glob

Inimă
Glob
Sticlă + pahare

Pachetul pentru nași este format din pahare personalizate Star Wars și sticlă cu temă marină, plus o inimă cu textul cereri nașilor și un glob din sticlă cu un trandafir din satin și licheni stabilizați.

Raft de perete

Raft cu licheni

Raftul a fost realizat din lemn rașinos si licheni stabilizați.

Dimensiunile acestui proiect au fost: Lungime 140cm x lățime 85cm, diametrul hexagoanelor la bază de 21cm și adâncimea de 10cm.

Inimă din flori săpun

La
Mulți
Ani

Inima a fost făcută la comandă în cutie de carton plină cu trandafiri de săpun, cifrele fiind scrise cu flori din spumă. La mulți ani!!! și ne bucurăm că am făcut o mamă fericită.

Coș cu flori naturale, ciocolată și vin

Lalele
Trandafiri

Acest proiect a fost o provocare mare pentru noi, fiind o comandă cu flori naturale, ceea ce noi până în acel moment nu am mai făcut, dar văzând o mamă începând să plângă de bucurie în momentul primiri acestui cadou, ne-a confirmat că țelul nostru a fost atins.

Coșul este din material, în interior având o butelie de vin înconjurată de 16 trandafiri și 15 lalele, pe exterior fiind ornat cu diferite praline.


Ramă cuplu

&

Rama este din lemn decorat cu licheni stabilizați și trandafiri de spuma roz și albaștri. O comandă pentru un cuplu frumos care au dorit o amintire mai diferită.